Het bedrijf is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf het station Leiden is het 10 minuten lopen. Vanaf de bushalte is

het 200 meter.

Lopen vanaf station

Verlaat het station aan de westzijde (kant van de ziekenhuizen). Steek het plein over en ga rechtsaf. Bij de verkeerslichten naar links. Volg de Rijnsburgerweg tot de rotonde. Bij de rotonde rechtsaf is de Kagerstraat. Na 200 meter is het aan de linkerkant op nummer 30.

Met de bus vanaf het station

Alle bussen met bestemming Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Haarlem, Oegstgeest en Warmond zijn ok. Dit geldt ook voor de stadsbussen 13 en 14. Uitstappen bij de eerste bushalte. Je bent dan op de Rijnsburgerweg bij de rotonde. Bij de rotonde rechtsaf is de Kagerstraat. Na 200 meter is het aan de linkerkant op nummer 30.

 

Met de auto vanaf Amsterdam of Den Haag

Neem op de A44 afslag nummer 7 (Rijnsburg/Oegstgeest). Onderaan de afslag ga je richting Oegstgeest. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 2 km. Bij de eerste rotonde ga je rechtdoor (richting Warmond). Volg de weg tot een tweede rotonde. Ga deze helemaal rond. Je rijdt dan 10 meter terug en slaat dan rechtsaf. Je bent dan op de Kagerstraat en vindt ons na 200 meter aan de linkerkant op nummer 30.

 

Met de auto vanaf de oostkant van Leiden

Vanaf de afslag Leiderdorp volg richting Oegstgeest / Diaconessenziekenhuis.

Vanaf de afslag Zoeterwoude-Dorp volg de richting station.

Routebeschrijving