Meditatie

Op zoek naar een antwoord op de vraag wie je bent en wat je wilt met je leven? Rust en ontspanning, geluk, inspiratie, gezondheid, meer spiritualiteit? De antwoorden zitten in jezelf opgesloten. Door je denken tot rust te brengen, kan je leren op een andere manier naar je leven te kijken. Meditatie helpt je daarbij. De manier om het contact tussen jou en je ziel te herstellen.

 

Meditatie is geen intellectueel proces. Het is iets, dat iedereen kan doen. Afkomst, opleiding, kennis en ervaring zijn niet belangrijk. Je moet uiteraard wel leren hoe het werkt en wat je ermee kunt bereiken. Eigenlijk is de enige regel bij meditatie om je zo veel mogelijk op je gemak te voelen. De ervaringen en resultaten zullen dan vanzelf komen.

 

Mijn aanbod is gebaseerd op de Oerklank Meditatietechniek van Deepak Chopra. Ik bied verschillende mogelijkheden om te ervaren wat mediteren voor je kan betekenen. Ik bied:

·                 een cursus kennismaken met meditatie.

·                 een cursus oerklank meditatie beschikbaar, waarin de verschillende aspecten van mediteren uitgebreid worden behandeld.

 

Avonden van Inspiratie

Is meditatie de juiste weg voor jou, dan kan je meedoen aan een thema cursus om nieuwe inspiratie op te doen. Er wordt gewerkt in blokken van 7 avonden. Je gaat daarbij verder op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen. Je doet nieuwe inspiratie op om je weg te blijven vinden en deze met nieuwe energie te volgen. Een thema cursus is bedoeld voor iedereen, die zijn ziel in vorm wil houden.

 

Er zijn 3 thema cursussen, die richten zich op:

·                 De 7 spirituele wetten van succes

·                 De 7 chakra’s

·                 Mentale groei

 

Tijdens de cursus staat elke avond een onderwerp uit het genoemde thema centraal.  Elke avond leer je meer over het betreffende thema. Je verdiept je verder in het mediteren. Bovendien leer je ook door het uitwisselen van ervaringen met de andere cursisten.