Je wilt op een andere manier met je leven omgaan. Je hebt behoefte om veranderingen aan te brengen. Misschien is het nog niet altijd duidelijk wat dit dan allemaal is en waar het naar toe moet. Je zit ook met de vraag hoe je een en ander kunt realiseren. Hoe moet je dat aanpakken? Waar moet je beginnen?

 

Op individuele basis bied ik begeleiding bij het aanbrengen van veranderingen in je leven. Deze begeleiding richt zich b.v. op:

·                 levensvragen als wie ben ik?, wat wil ik? wat is mijn doel?

·                 verbeteren van communicatie, omgaan met emoties

·                 keuzevraagstukken in je leven, in je carrière

·                 oplossen en voorkomen van stress en burnout

Daarbij kan het gaan om materiële zaken (gezondheid, bezit, succes), om emotionele zaken (relaties, angsten, je eigen gevoelens etc.), maar ook om spirituele zaken (harmonie, vrede, liefde, etc.). Mijn rol is je te helpen bij het vinden van de antwoorden op jouw vragen of de oplossing voor jouw problemen. De antwoorden en oplossingen zitten in jezelf opgesloten. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om deze antwoorden te vinden en de oplossingen te ontdekken.

 

Ik zal je daarbij helpen om je eigen licht te zien. Ik zal vragen stellen, meedenken, voorstellen doen, steun geven en je stimuleren. Soms zal ik je een spiegel voorhouden om je de effecten van je eigen handelen, gevoelens en motieven te tonen. Jij bepaalt welke antwoorden op oplossingen het beste bij jou passen. Je volgt daarbij je eigen pad. Dat pad is niet beter, niet slechter, niet hoger en niet lager dan het pad van een ander. Je bent goed zoals je bent.

 

Door de aandacht van het verleden en de toekomst naar het heden te brengen, krijg je zicht op het nu. Op die manier krijg je de ruimte om je hoofd en je verstand uit te schakelen en naar jezelf te luisteren via je hart. Je kunt dan vanuit een nieuwe visie naar je leven kijken.

 

Tijdens een gratis intake gesprek bepalen we of ik iets voor jou kan betekenen. We maken afspraken over een concreet vervolg. Met welke levensvraag, met welk leerthema gaan we aan de slag. In een serie coach gesprekken werken we aan die vraag of aan dat thema. Het gaat om individuele gesprekken. Meestal is een 7-tal gesprekken wel voldoende. Dat is wel afhankelijk van de situatie en jouw behoefte.

Coaching