In onze huidige wereld is nog maar weinig plaats voor rust en wezenlijk contact met onszelf en met anderen. Ik bied een veilige plek waar iemand tot zijn recht kan komen en zichzelf mag zijn. Ieder mens is daarbij goed zoals hij of zij is. Gelijkwaardigheid en respect staan daarbij voorop.

 

Mensen, die er bewust voor kiezen om zich verder te ontwikkelen en daarin willen investeren, kunnen bij mij terecht. Leeftijd is daarbij niet belangrijk. De persoonlijke ontwikkeling van een mens is nooit af. Elk mens ontwikkelt zich echter in zijn of haar eigen tempo. Je moet gemotiveerd zijn en er aan toe zijn. Iedereen volgt daarbij een eigen pad. Dat wordt gerespecteerd en gewaardeerd.

 

Ik heb een programma opgezet met diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dit op basis van ervarend leren. Binnen het programma kiezen we wat het beste bij jou past. Je kunt individueel bezig zijn, in een groep of in een combinatie van beiden. Het programma is opgebouwd uit cursussen, gesprekken, opdrachten, oefeningen, workshops en outdoor activiteiten.

 

Bij de ontwikkeling van mensen richt ik me op:

·       het bieden van rust en ontspanning

·       het bieden van meer inspiratie en geluk

·       beter omgaan met elkaar (bewuster met jezelf en met anderen omgaan, helder leren communiceren en problemen analyseren)

·       omgaan met dilemma’s en keuzes (b.v. situaties in je carrière)

·       het functioneren in een groep (op je werk, in een gezin, in een relatie)

Met als effect een verbeterde energie balans (het emotionele evenwicht tussen de fysieke, de mentale wereld en de wereld van de spirit) en het voorkomen van stress en burnout.

 

Ik hanteer een aantal uitgangspunten:

·       je wilt jezelf leren ontdekken

·       je hebt jouw eigen antwoorden bij je, maar je bent je daar niet altijd van bewust

·       op basis van deze antwoorden kan je jouw toekomst in eigen hand nemen

·       Je kunt dan gaan leven op de manier, zoals je die zelf wilt

Mijn aanbod